Vill ni att er bröllopsfest ska sticka ut ur mängden eller har ni tröttnat på det klassiska och traditionella? Med dessa roliga tips kan ni få en bröllopsfest som det kommer att talas om länge!

Färger – Vill man ha en spännande och lekfull bröllopsfest är det viktigt att våga använda färg. Satsa på färgglada och lekfulla dekorationer i form av gigantiska ballonger, vimplar i härliga färger eller varför inte variera färgerna på gästernas servetter. Har ni bröllopsfesten in på sena kvällen kan det även vara kul att dela ut neonlysrör.

Lekar – Ingen är för gammal för att leka och på en bröllopsfest kan det lätt bli en stel stämning när alla inte känner varandra. Bjud in gästerna till lek, men kom ihåg att inte tvinga någon till att delta. Erbjud lekstationer dit gästerna själva kan gå om så önskas.

Strunt i tårtan – Ja, man kan faktiskt ha en bröllopsfest utan en trevåningstårta. Välj bort den traditionella tårtan helt och satsa istället på något mer unikt. En chokladfontän med diverse sötsaker och frukter som tillbehör kan bli en riktig dunderhit!

Ta cirkusen till bröllopet – Stationer passar inte enbart för lekar, utan är utmärkta inför kvällen då gästernas energi börjar att ta slut. Sätt upp en station i form av en glassbar eller varför inte en sockervaddsstation där gästerna själva får skapa sina egna sockervadd. Mysigt och annorlunda som få!

Dokumentera – Ni kommer säkerligen att ha en fotograf på bröllopet och era gäster kommer med största sannolikhet att gå runt med både kameror och mobiltelefoner dagen lång. Vill man ta dokumentationen av bröllopet till en helt ny nivå kan man dock fästa en Go-Pro kamera på en av spritflaskorna som erbjuds, och därefter skicka denna flaska laget runt. Kameran kommer inte enbart att dokumentera vem som nyttjar flaskan eller inte, utan även fånga många fina minnen och underhållande samtal.